Keressen minket

Hírek

A kormány válasza az Európai Bizottságnak

Avatar

Közzétéve

Dátum:

A magyar kormány 8 oldalas állásfoglalásban válaszol az Európai Bizottságnak. Ebben a kabinet pontról pontra bemutatja azokat a terveket és javaslatokat, amelyek fokoznák a bevándorlást Európába.

A kormány állításait nyilvános állásfoglalások, nyilatkozatok és szavazási jegyzőkönyvek bizonyítják. Minden magyar állampolgárnak joga van ahhoz, hogy ezeket részletesen megismerje.

Mi egy olyan Európát szeretnénk, amely épít keresztény értékeire, megvédi közösségeit, és hosszú távon is képes fenntartani biztonságát. Ezért emeljük fel a szavunkat minden olyan esetben, amikor ezeket veszélyeztetve látjuk.

A 8 oldalas kormányzati állásfoglalásezen a linken érhető el.

Forrás/Fotó: kormany.hu(Miniszterelnöki Kabinetiroda)

Tovább olvas
Facebook Pagelike Widget
  • Nyitott ökológiai gazdaság

    A győrújfalui Sudár Birtokot 2016-ban álmodta meg Sudárné Boros Zsóka agrármérnök, akinek a szülei már korábban is gazdálkodtak. Az akkori családi gazdaság adminisztratív teendőit ő látta el. Férjével négy gyermeket nevelnek, az otthon töltött tizenöt év után döntött úgy, hogy nem folytatja a családi gazdálkodást, inkább valami egészen újba kezd.

  • Többségi tulajdont szerzett az OTP a Nagiszban és a Hagéban

    Az OTP-csoporthoz tartozó PortfoLion 97,91 százalékos részesedést szerzett a NAGISZ-csoportban, miután a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta a tranzakciót. Az új tulajdonos a jelenlegi operatív menedzsmenttel látja eredményesnek a további működtetésüket.

  • Díjat nyert a KFC vegán burgere

    A KFC gyorsétterem lánc díjat nyert a PETA-tól a vegán ételeket forgalmazó vállalatok versenyén, amiért a tavaly nyári termékbejelentést követően az összes vegán, csirke húspótlóból készült hamburgerét négy nap alatt kiárusította.

Címkék

Legtöbbet megtekintett