Keressen minket

Hírek

Kormányzati támogatással elindulhat a bokrosi út felújítása Tiszaalpáron!

Avatar

Közzétéve

Dátum:

A Kormány 1792/2018. (XII. 21.) határozata alapján, a Magyar Falu Program részeként elkezdődhet a bokrosi út felújítása egy jelentős rész megújulásával Tiszaalpáron!

A Kormány 1792/2018. (XII. 21.) határozata alapján, a Magyar Falu Program részeként elkezdődhet a bokrosi út felújítása egy jelentős rész megújulásával Tiszaalpáron!


A Kormány döntése hosszas előkészítő munkán alapul: Lezsák Sándor országgyűlési képviselő, dr. Farkas Klára, a Településünkért Egyesület tagja, valamint a Fidesz tiszaalpári csoportja több egyeztetés után közösen érte el, hogy sikerült a rossz állapotú utat beemelni a Magyar Falu Programba, így belátható időn belül minden tiszaalpári és tiszaújfalui méltó módon közlekedhet az érintett útszakaszokon.

Adta közzé a Fidesz Bács 4.vk. – Kiskunfélegyháza és környéke Facebook oldala.

Forrás: Településünkért Egyesület

Tovább olvas
Facebook Pagelike Widget
  • Napelemek a termőföldeken: Kettős földhasznosítás

    A termőföld felelős és fenntartható hasznosításának egyik, az éghajlatváltozás elleni intézkedésekkel is összhangban lévő módja a napelemrendszerek telepítése.

  • Értéktőzsde: Emelkedő gabonaárak

    A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) árupiaci szekciójában a március 31. és április 8. közötti tőzsdenapokon a takarmánykukorica (ISCC NUTS II fenntartható takarmánykukorica) májusi jegyzése 75 000, a november–decemberi 60 000 forint/tonna volt. A termény a júliusi tőzsdei elszámolóára 1300 forinttal 75 000, a 2022. márciusi 1500 forinttal 60 500 forint/tonnára csökkent.

  • Zöld utakra visz az új navigációs rendszer

    A népszerű és most megújuló Maps navigációs alkalmazás igény esetén az általa leginkább környezetbarátnak tartott útvonalakra irányítja a sofőröket. A Google még ebben az évben bevezeti az Egyesült Államokban, és a tervek szerint később globálisan is elérhető lesz a zöld navigációs rendszer.

Címkék

Legtöbbet megtekintett