Keressen minket

Hírek

Kormányzati támogatással elindulhat a bokrosi út felújítása Tiszaalpáron!

Avatar

Közzétéve

Dátum:

A Kormány 1792/2018. (XII. 21.) határozata alapján, a Magyar Falu Program részeként elkezdődhet a bokrosi út felújítása egy jelentős rész megújulásával Tiszaalpáron!

A Kormány 1792/2018. (XII. 21.) határozata alapján, a Magyar Falu Program részeként elkezdődhet a bokrosi út felújítása egy jelentős rész megújulásával Tiszaalpáron!


A Kormány döntése hosszas előkészítő munkán alapul: Lezsák Sándor országgyűlési képviselő, dr. Farkas Klára, a Településünkért Egyesület tagja, valamint a Fidesz tiszaalpári csoportja több egyeztetés után közösen érte el, hogy sikerült a rossz állapotú utat beemelni a Magyar Falu Programba, így belátható időn belül minden tiszaalpári és tiszaújfalui méltó módon közlekedhet az érintett útszakaszokon.

Adta közzé a Fidesz Bács 4.vk. – Kiskunfélegyháza és környéke Facebook oldala.

Forrás: Településünkért Egyesület

Tovább olvas
Facebook Pagelike Widget
  • Csökkent a sörfogyasztás a harmadik negyedévben is

    Az öt legnagyobb magyar sörgyártó idei együttes forgalma 5,5 százalékkal, 4,9 millió hektoliterre csökkent a harmadik negyedév végére az előző év azonos időszakához képest. Különösen a csapolt sör értékesítése zuhant, csaknem 40 százalékkal, míg az alkoholmentes sörök iránti kereslet nőtt - közölte Kántor Sándor, a Magyar Sörgyártók Szövetségének (MSSZ) vezetője.

  • Az Országgyűlés előtt az új NAV-törvény

    Az új NAV-törvénnyel az EU egyik legversenyképesebb hivatalává válhat a magyar Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - közölte a Pénzügyminisztérium, miután benyújtották a törvényjavaslatot az Országgyűlésnek.

  • Nemzetközi borturisztikai díjat nyert a Taste Hungary

    Nemzetközi díjat nyert a magyar borok kóstoltatásával és nemzetközi megismertetésével több mint egy évtizede foglalkozó Taste Hungary csapata, a céget többek között a közösségi média innovatív használatáért jutalmazta az angol The Drinks Business magazin - közölte a társaság. A hagyományos London Wine Fair helyett a díjátadót idén a járványhelyzet miatt online rendezték Londonban.

Címkék

Legtöbbet megtekintett