Keressen minket

Sport

Kulisszatitkok: Így „készült” Lanzafame csodagólja

Avatar

Közzétéve

Dátum:

Két első derbiző, Marcel Heister és Davide Lanzafame hozta össze az Újpest elleni győztes találatot. Döntések, eufória, motiváció – VIDEÓ!

Két első derbiző, Marcel Heister és Davide Lanzafame hozta össze az Újpest elleni győztes találatot. Döntések, eufória, motiváció – VIDEÓ!

Labdarúgócsapatunk 10 forduló után veretlenül vezeti az NB I tabelláját. Eddigi hét győzelmünk közül az egyik legjelentősebb az ősi rivális Újpest elleni, telt ház előtt aratott siker volt. Marcel Heister és Davide Lanzafame már a derbi előtt is kiképzést kaptak, majd kettejük összjátéka bizonyult döntőnek a rangadón.

Forrás: www.fradi.hu

Tovább olvas
Facebook Pagelike Widget
  • Nemzetközi borturisztikai díjat nyert a Taste Hungary

    Nemzetközi díjat nyert a magyar borok kóstoltatásával és nemzetközi megismertetésével több mint egy évtizede foglalkozó Taste Hungary csapata, a céget többek között a közösségi média innovatív használatáért jutalmazta az angol The Drinks Business magazin - közölte a társaság. A hagyományos London Wine Fair helyett a díjátadót idén a járványhelyzet miatt online rendezték Londonban.

  • A hűtési technológiákról tart szakmai programot a NAK

    A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a „TANULJUNK EGYÜTT!” című programsorozat keretében ingyenes szakmai eseményt rendez, amelyen az iparág szereplői megismerhetik, hogyan javítható a termékek minősége a vákuumtechnika segítségével.

  • Díjat nyert a közös odafigyelés

    Átadták a 2020. évi LIFE-díjakat, melyet idén az éghajlatvédelmi kategóriában a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) FIRELIFE erdőtűz-megelőzési projektje érdemelt ki. A program jutalmazásával az unió elismerte azt a példaértékű, nagymértékben összefogáson alapuló munkát, amit a magyar lakosság és szakemberek az erdőtüzek visszaszorítása érdekében tettek.

Címkék

Legtöbbet megtekintett