Keressen minket

Hírek

Letartóztatások Észak-Koszovóban

Avatar

Közzétéve

Dátum:

A koszovói rendőrség közölte, hogy ma reggel akciót hajtott végre Észak-Koszovóban, amelynek során több személyt letartóztatott.

Ma reggel 6 óra 15 perckor Kosovska Mitrovicában megszólaltak a légvédelmi riadót jelző szirénák.

Aleksandar Vučić államfő teljes harci készültségbe helyezte a szerb katonaságot a ROSU különleges rendőrségi alakulat Észak-Mitrovicába való behatolása miatt – jelenti a Szerbiai Rádió és Televízió.

Milovan Drecun, a parlament Koszovó-ügyi Bizottságának elnöke ma kijelentette, hogy Belgrádnak nem szabad felülnie Pristina provokációira, a koszovói albánok pedig a felelősséget a szerbekre szeretnék hárítani – olvasható a Beta hírügynökség honlapján.

Ramush Haradinaj kormányfő nyugalomra intett, a Twitteren közzétett üzenetében közölte: a koszovói rendőrség a szervezett bűnözés megfékezése érdekében hajtotta végre az akciót.

-Mint Koszovó kormányfője, szeretnék felhívást intézni a koszovói szerbekhez, hogy tiszteljék a törvényt és a közbiztonságot – mondta Haradinaj.

Forrás. Magyar Szó

 

Fotó: Magyar Szó/ N1

Tovább olvas
Facebook Pagelike Widget
  • Hollandiában van a legtöbb vegetáriánus Európában

    Egyre népszerűbbek a húspótló készítmények világszerte, egy kutatás szerint a hollandok fogyasztják a legtöbb húspótlót Európában.

  • Életképes egyetemek, piacképes tudás: fókuszban a hallgatók

    Sokféle vélemény jelent meg a felsőoktatási modellváltásról, de azokat az összefüggéseket, amelyek rámutatnak, hogy nemcsak az egyetemek, hanem a hallgatók is profitálnak majd belőle, nem könnyű felismerni.

  • A jó takarmány titka

    2020 novemberében elkezdtek nőni a gabona- és kukoricaárak, és fél év múltán még mindig magasak, sokak szerint csillagászatian magasak – s ezzel persze a keveréktakarmány-árak is az egekben vannak. Azok a mezőgazdasági termelők, akik saját gazdaságuk állatainak termesztik a takarmánynövényeket, joggal gondolkodtak el.

Címkék

Legtöbbet megtekintett