Keressen minket

Hírek

SZÁMONKÉRÉS

Avatar

Közzétéve

Dátum:

A FIDESZ ARRA KÉRI AZ EURÓPAI PARLAMENTI KÉPVISELŐIT, KÉRJÉK SZÁMON A BRÜSSZELI MIGRÁCIÓS BIZTOST.

A FIDESZ ARRA KÉRI AZ EURÓPAI PARLAMENTI KÉPVISELŐIT, KÉRJÉK SZÁMON A BRÜSSZELI MIGRÁCIÓS BIZTOST.

Dimitrisz Avramopulosz figyelmen kívül hagyja az európai polgárok akaratát és a magyar emberek érdekeit. Jól látható, hogy ez egy bevándorláspárti felszólalás volt, amely a globális migrációs megállapodás mellett tesz hitet – reagált Németh Szilárd a brüsszeli migrációs biztos ENSZ-ben elmondott beszédére.

A kormánypárt bevándorlásellenes kabinetjének vezetője elmondta, teljes megdöbbenéssel olvasta Dimitrisz Avramoplusz ENSZ-ben elmondott beszédét, ami a magyar emberek álláspontjával ellentétes. Hozzátette, nem tudom, ki adott erre neki felhatalmazást, hogy az Európai Unió mind a huszonnyolc tagállama nevében beszéljen.

Németh Szilárd közölte, továbbra is erőltetik az Európai Menekültügyi Ügynökség hatáskörbővítését. Hozzátette, korábban nem született meg az az egység, ami ezt támogatná, ennek ellenére bejelentették, hogy ezt egy fontos sarokpontnak tartják.

Az eddig törvénytelen ügyeket, törvényesíteni kellene. Az Európába vezető legális útvonalakat kell megerősíteni és munkavállalási ügyeket kell támogatni – idézett a kormánypárti politikus Avramupulosz beszédéből.

Németh Szilárd kitért arra is, hogy a migrációs menedzsmenttel kapcsolatos uniós költségvetést 35 milliárd euróra emelnék.

“NEM MEGÁLLÍTANI AKARJÁK A MIGRÁCIÓT ÉS A HATÁRVÉDELMET MEGERŐSÍTENI, HANEM A MIGRÁCIÓT SZERVEZNI, ELŐSEGÍTENI.”

Hozzáfűzte, nem megállítani akarják a migrációt és a határvédelmet megerősíteni, hanem a migrációt szervezni, elősegíteni. Mi ez, ha nem a teljes lakosságcserére való felkészülés? – tette fel a kérdést Németh Szilárd.

A kormánypárti politikus leszögezte, Dimitrisz Avramopulusz figyelmen kívül hagyja az európai polgárok akaratát és a magyar emberek érdekeit. Jól látható, hogy ez egy bevándorláspárti felszólalás volt, amely a globális migrációs megállapodás mellett tesz hitet, amelyet az Egyesült Államok, Ausztrália és Magyarország nem támogat.

Németh Szilárd felhívta a figyelmet arra is, hogy a magyar emberek az áprilisi választáson elmondták hogy Brüsszel bevándorláspárti politikájából nem kérnek.

A kormánypárt bevándorlásellenes kabinetjének vezetője emlékeztetett arra, hogy azt a határvédelmi rendszert, amit Magyarország kiépített 2015-ben, és amellyel bebizonyította, hogy szárazföldön, a legjelentősebb útvonalon is megállítható a bevándorlás, ezt a nemzeti hatáskört szeretnék kivenni a kezünkből. Ezzel kapcsolatban Németh Szilárd leszögezte, a határvédelem jogát Magyarország soha nem fogja feladni, átengedni.

Forrás: www.fidesz.hu

Tovább olvas
Facebook Pagelike Widget
  • Az akácméz mindent visz

    Ha az akác jól fizet, akkor a méhésznek nem lehet rossz szezonja. Ez a régi igazság látszik beigazolódni idén is, holott még csak a nyár közepén tartunk. És arra is emlékszünk, hogy a tavaszi indulás nem volt túl biztató.

  • Az idő bizonyított: jó döntés volt

    Tíz évvel ezelőtt a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) egyik tárgyalójában dr. Seregi János döntése nyomán megalakult a 22 állami erdőgazdaság közös magazinja. Miért éppen az MFB-nél? – kérdezhetik sokan. Azért, mert akkor az erdőgazdaságok felügyelete az MFB Agrár- és Zöldbank Igazgatóságához tartozott, melynek ügyvezető igazgatója dr. Seregi János volt.

  • Virágbemutató a Gyöngyösi sétányon

    Immár 19. alkalommal rendezte meg Budapest 13. kerületének önkormányzata a Gyöngyösi sétányon az egynyárivirág-bemutatót és kertbarát sétát. A sétányon idén is több ezer tő egynyári virágot ültettek ki.

Címkék

Legtöbbet megtekintett