Keressen minket

Hírek

SZÁMONKÉRÉS

Avatar

Közzétéve

Dátum:

A FIDESZ ARRA KÉRI AZ EURÓPAI PARLAMENTI KÉPVISELŐIT, KÉRJÉK SZÁMON A BRÜSSZELI MIGRÁCIÓS BIZTOST.

A FIDESZ ARRA KÉRI AZ EURÓPAI PARLAMENTI KÉPVISELŐIT, KÉRJÉK SZÁMON A BRÜSSZELI MIGRÁCIÓS BIZTOST.

Dimitrisz Avramopulosz figyelmen kívül hagyja az európai polgárok akaratát és a magyar emberek érdekeit. Jól látható, hogy ez egy bevándorláspárti felszólalás volt, amely a globális migrációs megállapodás mellett tesz hitet – reagált Németh Szilárd a brüsszeli migrációs biztos ENSZ-ben elmondott beszédére.

A kormánypárt bevándorlásellenes kabinetjének vezetője elmondta, teljes megdöbbenéssel olvasta Dimitrisz Avramoplusz ENSZ-ben elmondott beszédét, ami a magyar emberek álláspontjával ellentétes. Hozzátette, nem tudom, ki adott erre neki felhatalmazást, hogy az Európai Unió mind a huszonnyolc tagállama nevében beszéljen.

Németh Szilárd közölte, továbbra is erőltetik az Európai Menekültügyi Ügynökség hatáskörbővítését. Hozzátette, korábban nem született meg az az egység, ami ezt támogatná, ennek ellenére bejelentették, hogy ezt egy fontos sarokpontnak tartják.

Az eddig törvénytelen ügyeket, törvényesíteni kellene. Az Európába vezető legális útvonalakat kell megerősíteni és munkavállalási ügyeket kell támogatni – idézett a kormánypárti politikus Avramupulosz beszédéből.

Németh Szilárd kitért arra is, hogy a migrációs menedzsmenttel kapcsolatos uniós költségvetést 35 milliárd euróra emelnék.

“NEM MEGÁLLÍTANI AKARJÁK A MIGRÁCIÓT ÉS A HATÁRVÉDELMET MEGERŐSÍTENI, HANEM A MIGRÁCIÓT SZERVEZNI, ELŐSEGÍTENI.”

Hozzáfűzte, nem megállítani akarják a migrációt és a határvédelmet megerősíteni, hanem a migrációt szervezni, elősegíteni. Mi ez, ha nem a teljes lakosságcserére való felkészülés? – tette fel a kérdést Németh Szilárd.

A kormánypárti politikus leszögezte, Dimitrisz Avramopulusz figyelmen kívül hagyja az európai polgárok akaratát és a magyar emberek érdekeit. Jól látható, hogy ez egy bevándorláspárti felszólalás volt, amely a globális migrációs megállapodás mellett tesz hitet, amelyet az Egyesült Államok, Ausztrália és Magyarország nem támogat.

Németh Szilárd felhívta a figyelmet arra is, hogy a magyar emberek az áprilisi választáson elmondták hogy Brüsszel bevándorláspárti politikájából nem kérnek.

A kormánypárt bevándorlásellenes kabinetjének vezetője emlékeztetett arra, hogy azt a határvédelmi rendszert, amit Magyarország kiépített 2015-ben, és amellyel bebizonyította, hogy szárazföldön, a legjelentősebb útvonalon is megállítható a bevándorlás, ezt a nemzeti hatáskört szeretnék kivenni a kezünkből. Ezzel kapcsolatban Németh Szilárd leszögezte, a határvédelem jogát Magyarország soha nem fogja feladni, átengedni.

Forrás: www.fidesz.hu

Tovább olvas
Facebook Pagelike Widget
  • Tehetünk a talajromlás ellen

    Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet közelmúltban tartott online konferenciáján több előadásban is szóltak a klímaváltozás és a talajállapot romlásának mezőgazdasági következményeiről. A mezőgazdaság a második legtöbb üvegházhatású gázt kibocsátó ágazat, de e káros folyamatok enyhítésére számos eszköz áll a rendelkezésére.

  • A 2020-as Év bortermelője Borbély Tamás!

    A Magyar Bor Akadémia által szervezett Év Bortermelője Magyarországon választás 2020-as győztesének bejelentése a járványhelyzetre tekintettel az idei évben online sajtótájékoztató keretében történt. Az eredményhirdetésen személyesen vett részt a díjra esélyes öt borász. Az esemény különlegessége, hogy idén 30. alkalommal került átadásra a legrangosabb hazai borászati elismerés.

  • Ezért hasznos a kutyaiskola

    A kutya ösztönlény, ragadozó, természeténél fogva minden helyzetben a számára előnyösebb utat keresi, sőt akár profi manipulátorokká is tudnak válni – vallja Gerényi Nóra kutyatréner. Ezért is fontos a kutyák és a gazdáik számára egyaránt a képzés.

Címkék

Legtöbbet megtekintett